De originale hængekøjer fra Mexico

Babyhængekøje
Hængekøjen
Sjov og træner balanceevnerne
Mex
Festlige hængekøjer i haven og så er der også den naturhvide

Den Mexicanske Hængekøje

Den helt rigtige mexicanske hængekøje er fremstillet på Yucatan-halvøen i Mexico. De er eftertragtede over hele verden, både fordi de fleste synes, at de er verdens bedste hængekøjer, og så fordi de er smidigt håndvævet. Faktisk tager det mindst 1 uge for en mexicaner at fremstille blot en enkelt hængekøje, og så er der brugt ca. 5 km tråd. Smidigheden og komforten i køjen har gjort den populær, og den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge mageligt i køjen - og så er den da også et herligt legetøj for børn, der elsker at tumle, gynge og gemme sig i hængekøjen.

Den mexicanske hængekøje er så stor, at der da sagtens kan være flere i den på én gang - i hjemmet eller i børnehaven. En tur i hængekøjen er ikke bare en nydelse, men styrker også balanceevnen. Derfor bruges den også i mange institutioner som led i træning af balanceevne og motorik Hængekøje Marked - Tropical København tlf. 33 31 29 27 forhandler hængekøjerne og Mexicanske Hængekøjer Vestsjælland telefon 59 27 53 05.

Hængekøjerne er i smukke strålende farver og smukt håndvævede og selvfølgelig også i de rigtige meget brede modeller, jo større en hængekøje er, jo mageligere er de nemlig at ligge i. Den er vævet af bomuld og velegnet både ude og inde. Børn er vilde med de store mexicanske hængekøjer, mens andre nyder mageligheden.

Hængekøje Marked - Tropical
Kaj Ellegaard |
Telf. 33 31 29 27 | Telf. 59 27 53 05 | Fax: 33 31 27 01
E-mail: tropical@sol.dk
www.bryllups.dk/gave
www.info-ellegaard.dk
- De originale hængekøjer fra Mexico

NB! Maya kulturens befolkning på Yucatan-halvøen i Mexico har fremstillet deres fornemmeste møbel "Den Mexicanske Hængekøje" i århundrede.

Hængekøjen der træner motorik og balanceevner. Hængekøje marked Tropical. Til leg, nydelse og super gaveide, slap-af køjen. Hængekøje - den originale alle ønsker sig - hotteste gaveide er de Mexicanske hængekøjer netop nu Verdens bedste hængekøje fra Mexico fås her! Hængekøjen der træner motorik og balanceevner. Tropical hængekøje marked. Til leg og nydelse, slag-af køjen. Mexicansk kunsthåndværk, tæpper, poncho, sombrero, hammocks hamacas hængekøjer og artezania de Guatemala. hængekøje, hængekøjer, hængekøjen, hengekøye, Mexico, Mexicansk, kunsthåndværk, tæpper, poncho, sombrero, hammocks, Guatemala, Costa Rica, woods, smykker, tropisk, træ, træsmykker, hårelastik, hårspænde, hårelastikker, hårspænder, træner, motorik, balanceevner, håndvævet, Børn & Unge, instituation, socialpædagogen, information, original, Tropical, haengekoeje, marked, tropicaldreams, gaveønske, hårpynt, tropical woods, kaj ellegaard.

Mexicansk kunsthåndværk hvor smidig og komfort har gjort den verdenskendt og populær, hængekøje, hængekøjer, hængekøjen, Mexico, Mexicanske, kunsthåndværk, tæpper, poncho, sombrero, hammocks, træner, motorik, balanceevner, håndvævet, socialpædagog, information, originale, Tropical, haengekoeje, marked, tropicaldreams, gaveønske, gaveide, gave, ellegaard, kaj Nyd livet midt i hængekøjen.

Hængekøjen fra Mexico alle drømmer om til haven og boligindretning. Et møbel der smygger sig om kroppen så snart du ligger dig i hængekøjen. Hængekøje for dem der vil nyde livet. Bestil hængekøjer hos Hængekøje Marked Tropical hængekøje, hængekøjer, hængekøjen, Mexico, Mexicanske, kunsthåndværk, tæpper, poncho, sombrero, træner, motorik, balance håndvævet, børn, socialpædagog, information, originale, Tropical, haengekoeje, marked, tropicaldreams, gaveide, gaveønske, gave, kaj, ellegaard

Babyhængekøje
Hængekøjen
Sjov og træner balanceevnerne
Mex
Festlige hængekøjer i haven og så er der også den naturhvide


Farvestrålende mexicanske hængekøjer
Hængekøje fra Mexico
FORSIDE | DEN ORIGINALE | MOTORIK | HÆNGEKØJE | BESTILLING