HÆNGEKØJE
BESTIL HÆNGEKØJER
HÅRPYNT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hængekøjer - de originale fra Mexico.
Hængekøjerne er lige så brede som de er lange, du kan både ligge på tværs, på langs eller diagonalt i hængekøjerne. Jo større en hængekøje er, jo mageligere ligger du i hængekøjen.

Hængekøjerne er håndvævet. Den del af hængekøjen du ligger i, er vævet af bomuldssnor, i et meget fint maskede net. Hængekøjen er særdeles smidig og komfortabel at ligge i. Den former sig efter kroppen, så du kan ligge dig rigtig godt tilrette i hængekøjen og drømmene kan tage fart. Der er ingen generende træstykker i hængekøjens ender, så du ligger stabilt midt i hængekøjen.

Det tager 1-2 uger at håndvæve hængekøjen i Mexico, og den består af ca. 5 km tråd. Hængekøjerne er håndvævet og forekommer i mange farvekombinationer - fås også i naturhvid.

Hængekøjen er pragtfuld til haven og er skøn til både leg og nydelse. Endvidere træner hængekøjen balance og motorik. Hængekøjen kan bruges både ude og inde.

Den helt rigtige drømme og slappe-af hængekøje, sommerens hotteste hængekøje fra Mexico. Hængekøjen bestilles på telefon 33 31 29 27 eller 59 27 53 05 eller på bestillingssedlen. Ring eller send e-mail i dag.

God fornøjelse med hængekøjen.

Hængekøje Marked - Tropical
Kaj Ellegaard
Dannebrogsgade 35
1660 København V
Telf. 59 27 53 05

Telf. 33 31 29 27
Fax: 33 31 27 01